( +34 ) 659 44 00 49

Lun - Sab: 9.00 a 24.00 / Domingos: 8.00 a 21.30

Escola Infantil

Coneixements i Valors

L’Escola infantil de Maresme Padel Club està pensada per a tots aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món del pàdel i relacionar-se amb altres infants en un ambient de col·laboració, esport i diversió.

Durant les sessions es realitzaran diferents activitats i jocs dirigits a millorar i potenciar aspectes fonamentals d’aquest esport.

Per una banda, s’incidirà en la tècnica. Els nens aprendran els cops bàsics del pàdel, tals com; el drive, el revés, la boleia, el servei, etc.

Per altre banda, es treballarà especialment, i quasi sempre a través del joc, el desenvolupament corporal i psicomotriu, així com les habilitats físiques; la força, la coordinació, l’agilitat, etc.

També volem destacar especialment els valors derivats de l’esport i de la convivència, tant amb el professorat com amb altres companys. Així doncs el “saber estar” i el “saber compartir”, el respecte i el fair-play, la humilitat, l’esforç i la constància, són valors innegociables a la nostre escola.

Maresme Padel Club i tot el seu equip te com a prioritat que a l’escola de pàdel cada nen creixi i millori en tots els aspectes personals, esportius i tècnics, però sobretot, volem que els nens gaudeixin i es diverteixin practicant Pàdel

Dejanos un mensaje

__ EMAIL

INFO@maresmepadelclub-com.preview-domain.com

__ CONTACTA

( +34 ) 659 44 00 49

__ REDES SOCIALES