( +34 ) 659 44 00 49

Lun - Sab: 9.00 a 24.00 / Domingos: 8.00 a 21.30

El Club

Serveis del Club

Pistes de pàdel

14 pistes de pàdel, 2 World Padel Tour

Escolas

D´adults i menors

Vestidors

Vestidors femenins i masculins

Bar/restaurant

Àmplia terrassa exterior de 200 m2

Botiga

Productes de primera qualitat

Parking

Àmplia zona d’aparcament

Esdeveniments

Per a particulars i empreses

Tornejos

De diferents nivells i rànquing

Classes particulars

Profesor especializado

Socis

– El club disposa de 150 places de soci.
– Quan s’esgotin les 150 places, si algun usuari vol donar-se d’alta quedarà en llista d’espera i només entrarà si hi ha una baixa.
– La matrícula és de 70€ i s’abonarà en el moment de l’alta de soci; si un soci causa baixa, o deixa pendent de pagament alguna quota serà donat de baixa i haurà de tornar a abonar la matrícula.
– El soci disposa de la possibilitat de congelar la quota per qualsevol motiu, per un període de temps no inferior a 2 mesos. Durant l’estat del modeAbonat Lesionat no es podrà disputar cap partit. El preu de la quota “Abonat lesionat” és de 40 € mensuals.
– La quota de soci inclou les despeses derivades del partit: lloguer de pista i llum.
– El soci podrà disputar un partit al dia en la franja horària de prime time (tarda/vespre), i un partit al dia en cap de setmana. Podrà jugar, si ho desitja, més d’un partit al dia només si ho fa en diferents franges horàries (per exemple, un al matí i un a la tarda). També podrà jugar dos partits en prime time, en cas que n’aboni un d’ells de manera independent a la seva quota de soci.

El soci també gaudeix d’ avantatges al club: millor preu a les americanes i descompte especial a tornejos i esdeveniments del club, entre d’altres.

Instal·lacions

Contacte

Dejanos un mensaje

Si tens algun dubte, contacta'ns